Savršeno stilizovane uniforme.

CUSTOM DESIGN

STIL ZA MOJ TIM

Savršeno stilizovane uniforme

Odlično znamo koliko je zahtevno osmisliti savršenu uniformu za vaš tim i upravo zato smo ovde, da vam pomognemo.
Bez obzira da li želite samo da osvežite postojeći stil vaših zaposlenih ili da kompletno modernizujujete izgled vašeg tima, ne oklevajte da iskoristite neiscrpnu kreativnost naših dizajnera.
STIL ZA MOJ TIM program predstavlja jedinstvenu digitalnu prezentaciju uniformi za vaše zaposlene, pripremljenu od strane našeg stručnog tima, kreiranu tako da najbolje odgovara vašim potrebama.
Obavestite nas o vašim zahtevima, a naši dizajneri će nastaviti sa radom, sve dok ne postignemo zajednički cilj, kreiranje savršenog modernog izgleda vašeg poslovanja.
Za klijente koji traže nesto sasvim jedinstveno, izvan naseg trenutnog asortimana, obezbedili smo i CUSTOM DESIGN uslugu.

CUSTOM DESIGN

Uniforme dizajnirane po vašoj meri

Od prvog trenutka naša ideja je uvek bila da stvaramo uniforme koje će zaposleni zaista voleti da nose, a istovremeno slati snažnu poruku o vašem brendu.
Za klijente koji žele uniforme napravljene prema specijalnim zahtevima, naš dizajn tim će sa zadovoljstvom kreirati originalni dizajn uniformi, koje će na najbolji način predstaviti vaš posao i vaš brend.
Napravićemo za vas čitav korporativi vodič za stil, kako bi osigurali doslednost u uvođenju novog i modernog imidža vaših zaposlenih.
Ova usluga dostupna je klijentima koji žele nešto sasvim jedinstveno izvan našeg bogatog asortimana, napravljeno baš po njihovoj ideji i meri.