Skip to main content

Zašto ste odabrali baš Tailor uniforme?

Pročitajte nešto više o nama.

MODERAN DIZAJN

Moderan poslovni model, moderna poslovna uniforma

Ulažete ogroman trud i vreme kako bi modernizovali vaše poslovanje, poboljšali imidž vašeg Brenda i išli u korak sa konkurencijom. Izdvojili ste značajna sredstva za unapređenje informacionih tehnologija, moderan enterijer ili poboljšanje vaših usluga, kako biste na klijente ostavili što bolji utisak.
Pravo je vreme da se usredsredite na modernizaciju vizuelnog identiteta vašeg tima jer on zaista najbolje odražava imidž vaše kompanije i reprezentuje vaš brend.

Naš dizajn studio je najbolji u svom poslu!

Višedecenijsko iskustvo u modnoj industriji pretočili smo u jedinstveni dizajn, modernih i nadasve funkcionalnih uniformi, koje savršeno pristaju vašem poslovanju i koje će vaši zaposleni obozavati da nose.
Nudimo vam kompletnu uslugu vezanu za kreiranje vašeg korporativnog imidža. Od stilizovanja vašeg tima kroz STIL ZA MOJ TIM program, preko NOSIM SVOJ BREND usluge brendiranja vaših uniformi, pa do CUSTOM DESIGN koncepta za najzahtevnije klijente.

VRHUNSKI KVALITET

Sve počinje od tkanine

Kao jedni od najvećih distributera modnih tkanina, u mogućnosti smo da zajedno sa nekim od vodećih svedskih proizvođača , radimo na unapređenju i stvaranju najboljih funkcionalnih materijala za uniforme koje ugrađujemo u naše modele.
Višegodišnjim predanim radom na istraživanju i razvoju, stvorili smo liniju laganih materijala, visoke izdržljivosti, velike otpornosti na habanje i piling i izuzetno postojanih boja. Ovi materijali specijalno su odabrani da pri svakodnevnom nošenju pruže maksimalni komfor uz vrhunski kvalitet i estetiku.

Mi proizvodimo vase uniforme.

Zahvaljujući našim proizvodnim kapacitetima samostalno upravljamo svim proizvodnim procesima, od dizajna, uvoza materijala, proizvodnje, finalne kontrole I logistike, kako bi isporucili samo robu najvišeg kvaliteta na vaša vrata .
Mi prooizvodnju uniformi shvatamo veoma ozbiljno i brižljivo vodimo računa o svakom šavu, dugmetu ili detalju, kako bi se vi zaista dobro osećali dok nosite naše proizvode.

ODLIČNA CENA

Ponudićemo vam zaista najbolji odnos cene i kvaliteta u industriji

Kupujući direktno od nas kao proizvodjača, izbegavate plaćanje posredničke provizije kao i visoke maloprodajne marže. Na ovaj način dobijate uniforme vrhunskog kvaliteta, po veleprodajnim cenama koje mogu biti i preko 50% povoljnije u odnosu na cene u maloprodaji.
Svi naši modeli jasno su iskazani na fakturama kao POSLOVNA UNIFORMA, te ćete veoma lako izvršiti povraćaj PDV a što uz veleprodajnu cenu predstavlja zaista ekstra vrednost za vašu uniformu.
Kao poseban benefit, imajte na umu da odobravamo i dodatne popuste na količinu, te vas molimo da kontaktirate jednog od naših menadžera prodaje u vezi sa detaljima.

BESPREKORNA BRIGA O KUPCU

Ulažemo ogroman trud, kako vam nabavka uniformi ne bi zadavala glavobolje

Naš dizaj tim za vas će kreirati najbolje outfite, prezentovati ponudu i pomoći vam oko izbora materijala iz naseg bogatog asortimana. Formiraćemo čitav korporativni vodič za stil, kako bi što lakše odabrali i uveli novi moderan imidž za vaš biznis.
Naši specijalisti za prodaju, biće uz vas kroz čitav proces poručivanja. Olakšaćemo vam odabir veličinskih brojeva i količina, pomoći vam oko njihovog poručivanja, i dostaviti vam uniforme koje ste odabrali na vašu adresu.
Vaše je samo da odaberete stil koji vam najviše odgovara, popunite porudžbenicu koju vam mi dostavljamo i uživate u vašem novom modernom imidžu.
Mi predstavljamo porodični biznis i upravo tako i tretiramo naše klijente, kao članove naše velike Tailor Uniforms porodice.